Om

Trettiosexårig ensamstående farsa. Uppväxt i ett mindre samhälle på västkusten. Fann rave-scenens Sverige i tidiga tonåren där jag både tog del av kulturen och till en liten del skapa den genom att hjälpa till med att skapa fester i de småländska skogarna fram till mitten av 20-årsåldern då jag istället började fixa mig en karriär i IT-branchen, med start utomlands. Arbetar idag som Teknisk Arkitekt.

Alltid haft ett stort intresse för att expandera mitt sinne även om den biten är extremt begränsad med tanke på faderskapets ansvar. Men intresset har knappast minskat då det istället fokuserar idag på politiken kring [vår absoluta rätt till vår egen kropp] rusningsmedel, vetenskapen och dess sociala plats i vårt samhälle.

Min “political compass” är denna:

…har blivit lite mindre liberal…hmmm

Så det kommer bli en del politik fokuserat på frihet. Krypto för den delen kommer även vara med då jag anser att den tekniken kommer bli en revolution så småningom. Kanske smygande revolution, men det finns inget som är lika frihetsgivande som att finanser inte längre kontrolleras av staten… *host* *monero* *host*.

Alltid älskat att skriva. Så detta är väl mitt lilla personliga försök att åter igenom komma in i skrivandets ädla konst då jag saknar det. Kommer skriva ner mina tankar om saker som händer i samhället, eller bara vad jag vill ta upp. Räknar inte med att någon kommer läsa skiten och det är inte mitt mål just nu heller. Vill bara skriva av mig. Kul om någon uppskattar det, men bara en bonus.